DALĪBAS PĀRCELŠANA

Dalībniekam ir tiesības pārcelt dalību” Apkārt Alaukstam” 2024 uz ”Apkārt Alaukstam” 2025, paziņojot par to orangizatoram ne vēlāk kā līdz 15.02.2024, uzrakstot elektronisku iesniegumu brīvā formā un nosūtot to uz [email protected] ar norādi “Par dalības pārcelšanu”. Dalības maksa no reģistrācijas gada, tiek pārcelta maksimāli 2 reizes (ja slēpojums nenotiek,tad tiek automātiski pārcelts).

Saņemt atpkaļ iemaksāto dalības maksu Apkārt Alaukstam nav iespējams, bet to ir iespējams pārcelt uz ”Apkārt Alaukstam” 2025.

Iesniegums, kas tiks saņemts pēc 16.02.2024 netiks uzskatīts par spēkā esošu un  iemaksātā dalības maksa netiks pārcelta reģistrācijai 2025. gada slēpošanas maratonam.

Ja sacensības tiek atceltas nepārvaramās varas (nepietiekams sniega daudzums, gaisa temperatūra pārsniedz pieļaujamo normu) dēļ, tad dalības maksa tiek pārcelta reģistrācijai nākamā gada slēpošanas maratonam ”Apkārt Alaukstam” 2025.

Atcelšanas gadījumā : 100 % no iemaksātās iemaksātās reģistrācijas maksas tiek pārceltas dalībai ‘’Apkārt Alaukstam’’ 2025

Ja dalībnieks nepiekrīt, viņam ir iespēja saņemt 70% no iemaksātās dalības maksas nosūtot pieprasījumu brīvā formā uz [email protected] 10 dienas pēc nenotikušā maratona. 70% no dalības maksas tiks atgriezta 10 dienu laikā kopš saņemšanas brīža.